Over ons

Wat is Fatherheart Ministries in Nederland?

SAMEN OP WEG

Fatherheart Ministries in Nederland is een groep mensen die samen op weg is in het avontuur van zoonschap: ontdekken wat het betekent om als zonen en dochters van de Vader te leven.

Velen van ons hebben al een groot deel van hun leven een levende relatie met Jezus, en we leren nog voortdurend wat het betekent om meer op Hem te gaan lijken.

Maar Jezus Zelf zei: “Ik ben gekomen zodat jullie de Vader zouden kennen.”

Wat houdt het in om de Vader te kennen zoals Jezus Hem kende? Wat kunnen wij van Jezus leren zoals Hij zijn leven leefde als een echte Zoon van Zijn hemelse Vader?

In het evangelie van Johannes zegt Jezus: “Ik zal jullie niet als wezen achterlaten, ik kom tot jullie.”

Deze radicale woorden sprak Jezus niet tot een groep wezen of aangenomen kinderen, maar tot Zijn leerlingen! Hij sprak tot ons.

JEZUS BELOOFT ONS NIET ALLEEN TE LATEN

Jezus belooft ons niet alleen te laten. Hij heeft ons verzekerd van een erfenis en zal in al onze behoeften voorzien. We hoeven niet voor onszelf te vechten, hoeven onszelf niet te bewijzen of in angst te leven. Een zoon die weet dat hij geliefd en geborgen is, kent een vrede die alle verstand te boven gaat. Daardoor kan hij zich vrij voelen in zijn ware identiteit, niet gehinderd door meningen of verwachtingen van anderen.

Onze medereizigers hebben ontdekt dat het geen reis is die we met ons verstand kunnen begrijpen, maar een reis die aan ons hart geopenbaard wordt.

Het is een ontdekkingsreis naar de waarheid dat we geliefde zonen en dochters van God zijn, vrijgemaakt om te zijn zoals we bedoeld zijn.

Ga ook met ons mee op reis om te ontdekken hoe geliefd we zijn!