De B-school

Groeien in zoonschap
lees verder

We zien dat de realiteit van Gods Vaderliefde de katalysator is waardoor onze ware indentiteit en autoriteit als Zijn geliefde zonen en dochters tevoorschijn komen | Als de ogen van ons hart worden geopend, gaan we zien wat een overvloed aan leven, liefde en vrijheid er voor ons is weggelegd | Ons ware zelf komt tot uiting doordat de liefde van de Vader ons bevrijdt van prestatiedruk en plichtsgevoel.

De B-school bouwt verder op het fundament dat in ons hart is gelegd op de A-school | Ervaar de liefde van de Vader. In het onderwijs laten we zien wat het betekent om in deze openbaring van Zijn liefde te wandelen. De volgende vier hoofdthema’s worden besproken, naast vele andere onderwerpen.

De ogen van het hart

We zullen het grote belang ontdekken van ‘het openen van de ogen van ons hart’ en we gaan zien hoe het leven van God dat in Christus Jezus is, naar ons toe en door ons heen stroomt.

Zoonschap

We bespreken de levendmakende relatie tussen volwassen christen-zijn, ons zoonschap en de persoon van Christus.

De omhelzing van de Vader

Je krijgt les over de bediening van ‘de omhelzing van de Vader’, die Jack Winter ons heeft nagelaten. Van hem hebben we geleerd dat we de liefde van de Vader aan anderen kunnen doorgeven.

Troost

We laten je zien dat er voor iedere gelovige voortdurend troost beschikbaar is, en je krijgt de gelegenheid om deze troost te ervaren.

Scholen / jaar

Landen

Familie

Elke school van Fatherheart Ministries heeft twee specifieke doelen:

Een persoonlijke ervaring – we geven je de gelegenheid om de liefde van God de Vader voor jou persoonlijk te ervaren;

Een Bijbels fundament – we geven je een grondige Bijbelse uitleg over de plaats van de Vader in de christelijke levenswandel.

Wandelen in zoonschap

Je zult groeien in je ware identiteit als zoon of dochter. Er is nog zo veel meer vrijheid te ontdekken en beleven. Als we God echt als onze Vader gaan ervaren, komt het hart van een zoon in ons tot leven. Deze realiteit is de katalysator die ons helpt vrij te komen van prestatiedruk en plichtsgevoel.

Tot rust komen

We hebben de plaatsgevonden die voor ons is voorbereid, een plaats waar we tot rust komen. We horen er nu bij. Nu we zien dat de Vader van ons houdt kunnen we – ondanks onze onvolmaaktheid – onze eigen zwakheden aanvaarden en op Zijn kracht vertrouwen. (Joh. 5:19,20 en Joh. 14:10)

Familie

Op de B-school is er meteen al vanaf het begin een sterk gevoel van familie-zijn. Als we Hem beter leren kennen als onze Vader, hoeven we niet langer met anderen te concurreren en kunnen we als broers en zussen samen van onze reis genieten.

Een B‑school volgen

De B-school is het vervolg op de A‑school. Om een FHM B‑school te kunnen doen, moet je eerst een A‑school gevolgd hebben.

Elke deelnemer aan een B-school krijgt het boek De Vergeten Oude Weg van James Jordan.

Scholen en activiteiten in Nederland

Hieronder vind je een overzicht van de scholen en activiteiten van FHM in Nederland.